Thema-avond inbreng Netwerk Ruimte op verkiezingsprogramma 16 maart

Op 17 maart 2017 vinden de verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats. Het klinkt nog ver weg, maar binnen de PvdA zijn de voorbereidingen al in volle gang. Zo wordt er op dit moment hard gewerkt aan de eerste concepten voor het verkiezingsprogramma.
Als Netwerk Ruimte willen we de verkiezingsprogrammacommissie graag goede input meegeven om er zo voor te zorgen dat het verkiezingsprogramma een goede paragraaf over ruimtelijke ordening krijgt.
Graag nodigen we jullie uit om jullie input te leveren voor de inbreng vanuit het Netwerk Ruimte. Op 16 maart organiseren we daarom een avond in Amsterdam om onze inbreng te bespreken. Voorafgaand aan de vergadering ontvangt u een concepttekst van de hand van het bestuur, waarop u kunt reageren en waar u zelf ook idee├źn voor kunt aanleveren. Na afloop van deze avond worden de conclusies van de avond gebundeld en aangeboden aan de programmacommissie.
U kunt zich aanmelden via info@pvdanetwerkruimte.nl. Uiterlijk een week voorafgaand aan de thema-avond ontvangt u de concepttekst vanuit het bestuur.
Praktische informatie
Thema-avond inbreng Netwerk Ruimte voor verkiezingsprogramma
Locatie: Rapenburgerstraat 173 te Amsterdam
Aanvang: 20.30 uur