Bestuur

Het bestuur van het PvdA Netwerk Ruimte bestaat uit de volgende personen:

WIllem HeesenWillem Heesen
Voorzitter

Willem is als planoloog en cultureel geograaf breed geïnteresseerd in de ruimtelijke inrichting van stad en land. Hij werkte bij Platform31 als projectleider water en ruimte, bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten als beleidsmedewerker energie. Nu is hij projectleider ruimte bij Antea Group en actief als omgevingsadviseur bij Rijkswaterstaat. Samenkomst van ‘ruimte en water’ vindt Willem inspirerend, de energietransitie (en ruimtelijke consequenties) verdient meer aandacht! Daar gaan we als Netwerk Ruimte ook in 2017 weer mee aan de slag. Willem woont in Utrecht, loopt graag hard en fietst graag door mooie landschappen.

Jitske BrommetJitske Bromet
Secretaris

Jitske Brommet werkt in het dagelijks leven bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu, waar ze meewerkt aan de totstandkoming van de nieuwe Omgevingswet. Voor de PvdA was ze van 2010 tot 2014 actief als woordvoerder ruimtelijke ordening en milieu in de stadsdeelraad van Amsterdam Nieuw-West.


Jan Rube
Jan Rube
Penningmeester

Jan Rube is advocaat-partner bij Rube & Wijnveld Advocaten in Amsterdam en gespecialiseerd in omgevingsrecht en vastgoedrecht. Voor de PvdA is Jan sinds 2014 bestuurslid van het Netwerk Ruimte en sinds 2016 ombudsjurist.

 

André RodenburgAndré Rodenburg
Bestuurslid

 

 

 

Els Kroese
Bestuurslid

Els Kroese, sinds eind jaren zeventig lid van de Partij van de Arbeid en sinds 1992 actief in Purmerend. Els is eerst bestuurslid geweest en vanaf 1994 raadslid. Van 1998 tot eind 2002 was Els wethouder Sociale Zaken en daarna tot eind 2005 wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling Wonen. Na het wethouderschap is Els gemeentesecretaris geworden in buurgemeente Beemster, tot half 2016. Momenteel is Els op zoek naar een nieuwe uitdaging.